Om dina länkar inte fungerar eller om du har problem med att ladda ner eller ladda upp dokument:

Prova att öppna Schoolity i webbläsaren (Safari eller Chrome om du använder iPad) på https://schoolity.com det brukar fungera.

TIPS! Spara gärna webinloggningen som en ikon på iPadens skrivbord så hittar du lättare dit. Det gör du genom att klicka på pilsymbolen i Safari och sedan välja "lägg till på hemskärmen".

Om du efter att du har provat detta fortfarande har problem med länkar och upp-/nedladdningar så hör av dig.